I'm back! Jag har varit tillbaka i Sverige i 3 dagar nu, men varit tvungen att vila upp mig lite innan jag kunnat skriva här. Det var en helt galet bra resa, med sköna människor, härligt häng, god öl och fantastiska kebaber. Under veckan där blev det ingen direkt träning utförd, men med tanke på att vi var ute och gick över milen varje dag så kan jag godkänna att jag bara gick till gymmet en gång förra veckan. 
Natten till i måndags landade vi med ett försenad plan, och jag var hemma i lägenheten vid 02-tiden, helt slut. I måndags blev det därför en ren slappardag bortsett från skolan. Jag försov mig två timmar på morgonen, sedan hittade jag Anders på centralstationen och vi åkte hem. Då blev det mest till att kolla på game of thrones och ta långa tupplurar under eftermiddagen.
Igår blev det fortfarande skola under dagen, sedan tog jag mig äntligen till gymmet igen. Jag passade på under tiden som Anders fortfarande jobbade. Det blev ett härligt blandpass med bröst, armar och ben, och jag har en himla massa träningsvärk i pectoralis idag. 
 
Gårdagens pass:
 
Uppvärmning:
Cykling 9 min
 
Marklyft:
10x1 20 kg
5x2 50 kg
5x3 60 kg
 
Bicepscurls:
10x4 6 kg
 
Jägarvila:
50 sekunder x1
1 minut x3
 
Bänkpress:
10x1 20 kg
5x4 25 kg
 
Chest press:
10x1 10 kg
10x1 15 kg
10x1 20 kg
4x2 25 kg
7x1 20 kg
7x1 15 kg
10x1 10 kg
 
Stretching
 
Det känns så himla skönt att vara igång med träningen igen, och jag tänker lägga ganska mycket tid på träningen även i sommar, så att jag inte tappar allting totalt igen. Mitt problem är att jag alltid brukar bli så trött när jag har jobbat att jag inte orkar ta mig till gymmet, och jag ska ju jobba nästan hela sommarlovet. Men jag ska lära mig att ta mig dit även om det känns svårt ibland.
 
 
Berlin, Resa, Träning, deadlifts, fitness, gym, hälsa, selfie, träningsvärk,
Heja fina! Jag hinner inte skriva så mycket, för jag har fullt upp med att packa. Idag åker jag och nio andra från min klass till Berlin på kursresa. Kommer bli superskoj, men jag kommer tyvärr inte kunna uppdatera något här under tiden. Jag hoppas att ni överlever ändå. ;D 
Jag är tillbaka igen på måndag! Då är det ordentliga tag i träningen igen, och brabra mat och allt det där. Hoppas ni har en lika bra helg som jag kommer ha! :D
 
 
Berlin, Resa,
 
 
Idag är jag så glad! Det är fantastiskt väder, en dag kvar innan vi åker på kursresa till Berlin och jag har redan hunnit träna! Bara plugg kvar resten av dagen, eftersom vi har tenta imorgon på förmiddagen. Därför ska jag fatta mig kort här idag (någorlunda i alla fall).
Dagens pass kändes rätt bra. Det blev lite blandat rygg och ben, och det var skönt att köra lite olika. Jag testade att köra benpress i maskin för första gången på hur länge som helst, och hjälp vad jobbigt det var. Efter 3 set i den maskinen var jag helt slut i låren, men skönt var det ändå!
 
Uppvärmning
Promenad/jogg 10 minuter
 
Low rows
20x1 14 kg
10x1 27 kg
5x4 34 kg
 
Rodd med skivstång
10x1 20 kg
10x1 22,5 kg
10x3 25 kg
 
Latsdrag
10x1 30 kg
5x4 35 kg
 
Legpress
10x1 20 kg (per ben)
10x1 30 kg (per ben)
10x1 50 kg
10x1 60 kg
 
Gående utfall
12x2 12 kg
 
Rumplyft
10x3 10 kg
 
Stretching
 
 
 
 
Ser ni förresten att man börjar ana muskler under allt fett nu? Det gör mig så glad, för det visar att det går åt helt rätt håll! (Jag ber om ursäkt för hur jag ser ut i övrigt, jag kan inte ta bilder på mig själv där jag inte gör grimaser)
Gym, Träning, Utveckling, c-vitamin, fitness, frukost, frukt, hälsa, minresaräknas,