Ännu en vecka är slut, och jag har inte varit på gymmet en enda gång sedan i måndags. All min energi har gått åt till praktiken, och när jag har kommit hem om dagarna har jag varit helt slut. Jag har verkligen inte orkat ta mig någonstans. Jag tror även att en stor orsak till det är övergången till sommartid, för jag har varit galet trött även på morgonen också. Förhoppningsvis blir allt detta bättre nästa vecka, och motivationen har kommit tillbaka lite mer nu efter en veckas uppehåll. 
Så imorgon, efter att dagen är slut på sjukhuset, ska jag gå raka vägen till gymmet och bränna av ett pass. Mina muskler behöver få veta att de fortfarande existerar, och jag ser verkligen fram emot att ha lite träningsvärk i veckan.
På tisdag blir det antagligen även till att åka till simhallen och röra på sig. Med tanke på hur mycket jag simmade när jag var yngre (när det var som mest: 15 timmar träning i veckan), så är det faktiskt lite pinsamt hur sällan jag är i simhallen nu för tiden. Jag tror att snittet på antalet simpass jag tränar om året är ungefär 1. Men det måste bli ändring på det! 
 
 
 
Jag har också hunnit fixa några matlådor till veckan, så att jag slipper hålla på och pilla med det om kvällarna. Det är ju något som kan ta en himla massa tid annars. Men nu har jag två matlådor med tacopaj och två matlådot med kokospanerad torsk. Ser verkligen fram emot att få äta det! Mumma!
Gym, Träning,

Kommentera

Publiceras ej