Det är ett tag sedan jag skrev något här. Framför allt för att jag har haft fullt upp den senaste veckan. Det har varit en massa skola, träning, jobb och umgänge med fint folk. I veckan som kommer har vi hudtenta och ett praktiskt prov på material från hela kursen. Det ska bli spännande att se hur det går. 
Den senaste veckan har jag inte tränat så mycket utöver booty- och poleklasserna på studio DQ. Igårkväll körde jag ett väldigt simpelt hemmapass med armhävningar, knäböj, rumplyft och lite andra rumpövningar. Bara för att känna att jag gjorde någonting, liksom.
Idag, däremot, blir det lite mer. Vi ska ha julmys med jobbet, vilket innebär ett träningspass och sedan någon sorts julsparitual (enligt mailet) på sturebadet. Låter inte det helt underbart? Jag tycker att badet verkar ha en helt underbar atmosfär och miljö, i alla fall om man tittar på deras hemsida. Jag tror att det kommer bli en riktigt härlig eftermiddag med mycket härligt folk. Jag tror att vi skulle bli hela 18 st från jobbet. Sjukt trevligt!
 
Knäböj, Träning, booty, bootylicious, julmys, pole, poledance, studioDQ,

Kommentera

Publiceras ej