Hej igen! Jag har haft en lugn och skön helg, mestadels bestående av slappande, men även lite häng med klasskompisar, biljard och en sväng till gymmet. Jag har en galen träningsvärk i mina ben och armar idag, och jag njuter som bara den. Jag har alltid tyckt att det är rätt skönt med träningsvärk av någon anledning. Kanske för att man då känner att man gjort något vettigt med en del av sin tid?
Jag har haft en ganska lång period då jag inte orkat ta mig till gymmet. Motivationen har liksom inte funnits där, och för varje dag som gått så har det blivit lite svårare att ta sig dit igen. Men igår tog jag mig i skinnet och tvingade mig ner, om så bara för att gå på löpbandet i 10 minuter. Nu blev det ju lite mer än så ändå, men jag hade faktiskt varit nöjd bara med att ta mig dit.
 
För övrigt har vi nu påbörjat vår första period med VFU, och denna veckan är jag på en akutmottagning. Det är helt sjukt roligt, och jag är verkligen supernöjd med mitt studieval!
Gym, Träning, fitness, hälsa, minresaräknas,
Det blir tidiga morgnar nu under praktikdsgarna, och det märks att jag inte är det minsta van att gå upp före kl 7. Jag är helt slut om dagarna. Trots det har jag försökt göra saker på kvällarna, så att jag inte bara åker hem och lägger mig i sängen. Igår t.ex. åkte jag till en simhall tillsammans med två kompisar. Vi simmade en stund och passade även på att bara sitta och slappa i bastun, något som jag inte gjort på flera år. 
Jag lyckades simma ungefär 1200 meter på en 35 minuter, och jag kände verkligen hur ovan jag är. Jag har trots allt inte simmat en enda gång på över ett år. Jag ska absolut försöka simma lite oftare än så i framtiden.

Jag vet inte hur det är för er, men ibland har jag sådana där perioder då det är jättesvårt att ta sig till gymmet. Det är svårt att motivera sig och man tänker att man har så mycket annat som man borde göra. Så har jag haft det ganska länge nu. Jag tror att det har att göra med att jag tränar ensam. Det är SÅ mycket lättare att ta sig till träningen om man har en kompis att gå med, eller ett grupp-pass som väntar på en. Av den anledningen ska jag och två vänner ta oss till en idrottshall nära skolan på tisdag där de även har en simhall, och simma lite! Jag har inte simmat på över ett år, och jag saknar det ganska mycket. Det är en så skön träningsform, mjuk mot kroppen men ändå jobbigt. Perfekt för mig alltså!