Det var galet varmt redan när jag gick till jobbet i morse, och eftersom vi misstänkte att det skulle bli sådant väder bestämde vi oss igår (jag och Anders, alltså) för att gå och bada idag efter jobbet. Jag slutade jobba 15.30 efter att ha stått upp heeeeela arbetspasset och fördrev sedan tiden tills Anders slutade med att ta en promenad runt växjö-sjön. Lite lagom långt för att varva ner och koppla bort jobbets händelser. 
Strax efter 17 kom sedan Anders och vi stack till badplatsen. Vi hade egentligen inte kollat något på vattentemperaturen, men när vi hade bytt om och var på väg ned i vattenbrynet ångrade vi oss någ lite båda två. Fasiken vad kallt det var! Men så är det ju alltid när man är varm redan. Sjön svalkade alltså skönt, och så fort vi hade doppat oss kändes temperaturen genast mycket bättre. Vi låg kvar i vattnet en stund och simmade runt. 
 
 
 
Vet ni vad? Jag har äntligen tränat igen! Igår gick jag till gymmet och körde igenom ett ordentligt pass med en massa blandade övningar. Jag började med sittande rodd, fortsatte med stående rodd, marklyft och raka marklyft och gick sedan vidare med dips och rumplyft. 
Jag trodde ärligt talat att jag skulle ha galet ont i ryggen idag efter marklyften, då jag slängde på lite mer vikt än jag är van vid, men det har faktiskt gått riktigt bra. Vet inte om det är för att jag har lyckats stärka ryggen lite, eller om det var för att jag körde färre reps eller något annat. Kul är det i alla fall!