Igår var verkligen inte en bra träningsdag för mig. Allt bara sket sig. Jag var helt slut efter jobbet, och värmen tog ut sin beskärda del av min energi den också. Så när jag kom hem på eftermiddagen kände jag bara för att lägga mig i soffan och lata mig resten av dagen. Jag ville kolla på senaste avsnittet av Game of Thrones eller ett avsnitt Orange is the new Black, äta en massa frukt och gosaker och bara slappa. Tack och lov kom Anders med hem samtidigt, han fick ordning på mig och efter en timme hemma drog vi iväg till gymmet för ett träningspass. 
Jag hade ingen som helst energi. Jag hade ingen som helst plan på vad jag skulle köra. När jag väl kom på vad jag ville träna, så var dessutom allting upptaget. Så det blev inte någon bra träning för mig igår. Det blev några random övningar under en kort tid, och sedan bestämde vi oss för att gå hem igen. Usch, säger jag bara. 
Gårdagens övningar blev: shoulderpress, bensträck, sittande benpress och assisterade pull-ups.
Inget vidare upplägg, alltså. Det var däremot kul att få testa maskinen med assisterade pull-ups. Jag är sjukt svag i min överkropp, och behöver verkligen träna upp styrkan där. Förra året hade jag som mål att kunna göra en pull-up utan assistans, men jag har inte ens kommit i närheten av det. Så det var intressant att se hur mycket starkare jag faktiskt måste bli (pinsamt mycket). 
gym, minresaräknas, styrketräning, träning,
 
 
Jag hann med en lagom lång runda innan jag var tvungen att bege mig hem igen och göra mig iordning. Om 55 minuter ska jag vara på jobbet, och det är lite skrämmande. Men jag fick ut en del tankar ur skallen i alla fall, och känner mig lugnare nu än tidigare. 
Det blev en runda runt Växjösjön, ca 6 km lång, innan jag sprang in på ica, köpte jordgubbar och en flaska vatten. Och vädret ska man ju inte ens prata om. Så underbart fantastiskt varmt och soligt. Jag hade kunnat vara ute hela dagen om jag haft tid för det. Men så var jag tvungen att gå hem och fixa mat, ta bort nagellacket från fingrarna och tvätta av mig lite snabbt. 
 
Nu är det dags för mig att göra mig iordning dessutom. Ta med jobb-grejer och börja dra mig mot sjukhuset. Spännande!
Jag börjar bli rätt så nervös nu. Om fyra timmar kommer jag vara på mitt nya jobb, och det känns läskigt. Det finns så mycket som jag inte har någon koll på. Jag hoppas bara att jag inte gör bort mig totalt. 
Jag vaknade strax innan 9 och har ätit en riktig go-frukost sedan dess. Vaniljkvarg med persika, banan och päron. Mums! Persika är verkligen en riktig sommarfrukt för mig. De är som godast just nu, och så himla saftiga! 
 
 
Om en liten stund tänkte jag passa på att gå ut och gå en sväng. Det är galet fint väder, och det vore ju galet dumt att inte passa på att vara ute i solen när jag fortfarande kan. Jag hade ändå tänkt att jag skulle försöka vara lite aktiv varje dag i sommar. Promenader, gymträning eller lite jogging. Jag tror att jag behöver det. 
Träning, fitness, promenad,