Vet ni vad? Jag har varit ganska dålig på att träna de sista veckorna. Jag intalade mig själv att det var för att jag behövde skriva min uppsats inom perinatologi, och det var till viss del sant. Jag vet också att jag spenderade ganska mycket av min tid utanför skolan med att inte skriva på min uppsats. Så fungerar jag. Det är så himla lätt att komma på ursäkter till varför jag inte gick och tränade eller vad jag egentligen behöver göra. Jag tror att det ligger lite i människans natur att komma på ursäkter, eftersom det i vår historia alltid har varit viktigt för oss att spara på energi så gott vi kan. Nu när det inte gäller längre så fortsätter våra kroppar ändå med att undvika fysisk ansträngning om det går. Men de senaste dagarna har jag tagit tag i saker och ting igen. Jag har inte varit på gymmet och tränat, men jag har varit ute och rört på mig.
Jag har varit ute och sprungit 3,7 km med min syster och pappa i fredags, tagit en promenad på 3 km med min mamma igår och dessutom gått ut och tagit en löprunda på 2,2 km helt själv efter promenaden med min mamma. Tidigare hade jag aldrig gett mig ut för att springa själv. Jag har alltid avskytt att springa, tyckt att det har varit det tråkigaste man kan göra, men igår kändes det faktiskt skönt att jogga. Jag vet inte riktigt när den känslan infann sig, men den är inte helt hemsk. Jag vet inte om det beror på att jag har börjat värma upp på löpbandet och därför fått lite mer vana av att springa eller om det beror på något annat, men jag ser faktiskt fram emot nästa tillfälle som jag ska springa. Sjukt, eller vad?!
 
 
 För övrigt har jag inte så mycket att säga just nu. Jag hade tänkt sticka ner till gymmet om en liten stund, köra ett snabbt pass. Det skulle vara skönt att få ur sig nlite frustration från morgonen. Jag hade tenta idag. Skulle ta bussen till skolan, men bussen var 20 minuter försenad och det var dessutom den sjukaste bilkö jag varit med om på vägen. Resan som under dagtid tar 30 minuter tog i morse 1,5 timme. Jag hade ren tur att jag hann till tentan, för bara minuten efter att jag satt mig vid bänken med tentan i handen så gick första personen från salen. Så sjukt! Att det sedan inte tog ens en timme att skriva tentan kändes ju rätt skönt också.
 
 
Träning, jogg, löpning,

Kommentera

Publiceras ej