Efter att jag skrev att jag skulle till gymmet igår tappade jag lusten helt (dumt att ta ut något i förskott kanske?), men jag tvingade på mig träningskläderna och gick ner till gymmet. Väl där gick det väldigt smidigt, måste jag säga. Jag började med uppvärmning på löpbandet och sprang 1 km (!) innan jag gick ut till vikterna. Eftersom alla stora och roliga skivstänger var upptagna ställde jag mig med hantlar och körde lite bicepscurls innan jag fick köra resten. Såhär såg gårdagens pass ut:
 
Uppvärmning
Bicepscurls 3x10 (2x5 kg + 1x6 kg)
Squats 4x5 (22,5 kg)
Deadlifts 4x5 (1x40 kg + 3x60 kg)
Rodd 4x5 (20 kg)
Stretch
 
Jag lyckades höja min squat-vikt med 2,5 kg (det börjar äntligen röra lite på sig!) utan att det blev så jättetungt, så jag kanske kan lägga på 2,5 kg till nästa gång? Mina marklyft kändes också lättare igår, men jag vill inte riktigt öka där än förrän jag vet att min teknik har förbättrats. Det kämpade jag med igår, och jag tycker att det kändes lite bättre. Skönt pass, helt enkelt!
 
Är det förresten någon annan som tydligen slår i knäna när hen kör marklyft? Jag har stora fina blåmärken på mitt vänstra knä sedan förra veckan någon gång.
 
 

Kommentera

Publiceras ej