Okej, så jag har alltid sagt att jag inte fokuserar på att gå med i vikt, vilket i och för sig är sant då det inte är mitt huvudsakliga mål med träningen. Men man blir ju ändå ganska glad när man ser att det man gör har effekt på vikten också. Jag är den första att säga att jag är ganska nöjd med min kropp över lag. Jag har aldrig bantat. Jag har aldrig mått särskilt dåligt över hur min kropp ser ut. Jag vet att jag tyckte sämre om min kropp när jag var 15 kg lättare än jag är nu. Jag vet helt enkelt att vikten egentligen inte är en så viktig faktor för hur man känner om sin kropp. 
Ändå blir jag ganska glad när vågen visar att jag kanske har blivit av med lite fett den senaste tiden. Idag visade vågen nämligen under 90 kg! Det är en ganska stor grej att hamna under 90 för mig, eftersom jag legat och pendlat strax ovanför där hela året.  Men nuså! Tadaa!fitness, minresaräknas, vikt,
Okej, så jag har varit lite dålig på att skriva här de senaste dagarna. Jag har haft så mycket för mig att jag knappt ens hunnit tänka på bloggen. Eller okej, riktigt så mycket har jag inte haft för mig, men jag har haft det så bra att jag inte riktigt orkat plocka upp datorn för att skriva. Jag har fullt upp med kursen i perinatologi, gå på föreläsningar, gå på praktik, läsa en massa, massa artiklar och skriva på min uppsats om språkutvecklingen hos för tidigt födda barn. Förutom det har jag dessutom hängt nere i Jönköping med min familj, tittat på prideparad, fikat med en fantastisk vän och tränat. Jag menar, kan det bli bättre? Ja, bortsett från att det även har varit underbart väder den senaste veckan? Nej, jag tror nästan inte att det kan bli bättre än såhär. Eller kanske lite. Men inte mycket! Åh, nej.
 
För att förmedla känslan av den senaste veckan tänkte jag dela med mig av lite bilder från instagram och annat.
 
 
sommar,
 
Idag ringde min klocka vid 6. Det känns inte riktigt ok att gå upp så tidigt en dag när man börjar först kl 13.30, så jag snoozade i nästan två timmar innan jag gick upp. Strax efter 8 hade jag dessutom hunnit göra mig iordning och ta på mig träningskläderna för att starta dagen med ett pass på gymmet. Det är så skönt att kunna göra det innan allting annat drar igång, så att man slipper stressa och sedan trängas med alla andra.
Dagens pass blev lite fokus på ben och rumpa, för det var lite för länge sedan jag körde ett sådant pass. 
 
Uppvärmning:
jogg 10 minuter
 
Benpress set per ben:
10x4 40 kg
 
Leg extention:
10x1 10 kg
10x1 15 kg
10x1 35 kg
10x2 40 kg
10x1 35 kg
 
Utfall:
12x4
 
Raka marklyft:
10x4 30 kg
 
Rumplyft:
10x4 12 kg
 
Stretching
 
 
Gym, Träning, fitness, hälsa,