Igår var ingen jättebra träningsdag för mig. Väl på pole-passet lyckades jag knappt med något. Snurrarna gick sämre än vanligt, klättringen gick knappt alls och knölen som jag fått på min laterala maleol började göra riktigt ont (vilket gjorde det ännu svårare att lyckas med snurrarna). Allt gick helt enkelt dåligt. Men jag är inte bitter. Jag inser ju att man inte alltid kan ha bra dagar. Ibland kommer det vara såhär. Övningar som vi gjort i 5 veckor kan vara helt knas en dag och sedan sitta som ett smäck veckan efter igen. Det är inget jag kommer gräma mig över. Det jag är lite ledsen över dock är min lilla knöl som uppkommit. Antagligen har jag lagt min fot fel under snurrarna och belastat konstigt, vilket orsakat detta. Och nu måste jag spendera en massa tid för att ändra hur jag lägger foten mot stången. Kommer bli svårt, men verkligen värt. Kommer ju aldrig kunna fortsätta om jag får sådär ont varje pass. 
Nästa vecka är det vad jag ska fokusera på, tror jag. Det är det viktigaste för mig.
 
Ikväll är det tränings på Studio DQ som gäller (igen). Jag har längtat efter detta passet i en vecka nu. Det är så tråkigt att det inte finns fler pass på vardagar, så att jag kan få träna pole mer än en gång i veckan! Det är så grymt kul och tufft! Jag går alltid ifrån de passen lite stoltare och gladare över hur mycket jag har hunnit lära mig på bara några enstaka pass, och hur mycket starkare jag blir. 
På passet idag hoppas jag kunna köra lite fler av de snurrar som jag inte lyckats sätta än. Jag behöver öva upp mitt förtroende för mig själv. Jag litar inte alltid riktigt på att jag kommer lyckas hålla greppet och inte ramla platt ner på backen. Men jag tror att det kommer allt eftersom också. 
Om en vecka har vi Family and Friends på studio DQ. Då är det uppvisning av det vi lärt oss som gäller. Men jag är fortfarande ganska osäker på om jag ska ställa upp eller ej. Har så mycket kvar som jag inte har lärt mig än, eller som jag inte behärskar i alla fall. Skulle dock vara grymt kul att se de andra klassernas uppvisningar.
 
Träning, pole, poledance, studioDQ,
 
God förmiddag kära vänner! Idag är det sovmorgon för min del, vilket innebär att sitta i sängen, plugga lite, boka biljetter för helgen och göra mig iordning för skoldagen. Låter väl lite lagom kämpigt?
 
Igår var jag på studio DQ och tränade det fantastiska bootyliciouspasset. Vi var ganska få där, men det gjorde verkligen ingenting. Luften var lite bättre och det var inte alls lika trångt som det brukar vara. Däremot tog det emot att gå i trappor efteråt, som alltid. Idag är jag lite lagom seg och öm i musklerna. Misstänker att det kommer bli värre under dagen och imorgon. Men jag tänker inte klaga. Träningsvärk är ju underbart!
Träning, booty, bootylicious, student, studioDQ,