Jag förstår inte hur jag inte kunde börjat med poledance tidigare än jag har gjort. Och jag kan verkligen inte förstå hur roligt det kan vara att träna och dansa. Jag älskar det verkligen! Studio DQ's pole-pass har verkligen gett mig träningsenergin tillbaka. Om jag kunde så skulle jag träna detta varenda dag, varje vecka. 
Jag är framför allt förvånad över hur mycket jag älskar just dansdelen av träningen. Jag har aldrig varit en dansare förr. Aldrig någonsin. Jag har ansett mig själv ha lika mycket taktkänsla som en myrslok som fastnat i ett ihåligt träd. Typ. Men dansen får mig att må bra. Får mig att inse att jag kan mer än jag tror. 
 
Det är extra kul nu när vi övar på ett uppträdande inför family and friends den 5 december. Då ska vi som vill framföra denna dans för andra på studion. Jag är själv inte helt säker på om jag ska vara med, för det är så mycket i flödet som jag inte klarar än. Jag är fortfarande för svag i överkroppen. Men! Det ska övas upp! Vi får se hur det går om två veckor också, för om det är något jag har lärt mig under de senaste 4 veckorna så är det att man kan utvecklas galet mycket utan att förstå hur. Idag lyckades jag sätta flera grejer som jag kämpat med tidigare nämligen. Det känns så himla bra! 
 
Här är för övrigt låten som vi ska uppträda till den 5e december. Är den inte underbar?
 
Träning, pole, poledance,

Kommentera

Publiceras ej