God kväll! Ny vecka, nya möjligheter! Det känns som att det kommer bli 7 bra dagar denna vecka. Jag har så mycket att göra och testa och fixa med. Idag hade vi PU (professionell utveckling) i skolan, så vi träffade vår mentor under hela dagen. Vi var tyvärr bara två av fyra som kom, men det gjorde inte mig så mycket. Vi fick vara med på några operationer, och jag fick även assistera på en bråck-operation och sluta det sista av op-såret! Så idag har jag satt mina första stygn i en levande människa! Hurra! Kändes som en bra start på veckan alltså. 
Sedan hade jag egentligen planerat att träna efter skolan idag, men kom hem ganska sent (okej, inte jättesent) och var inte alls sugen på att gå till gymmet. Så vi lagade i stället mat, och sedan började vi plocka lite med alla mina pysselgrejer som jag har liggandes här hemma. Vi startade lite julmusik, och julpysslet är nu officiellt startat! Vi började lite lätt med varsitt julkort. Får se hur det ser ut imorgon, och om jag faktiskt kommer välja att använda mig utav det. Men jag tycker nog ändå att det faktiskt blev rätt bra. 
 
 
Imorgon är det sedan start på nytt avsnitt på kursen i skolan. Åldrandet börjar och håller på i ca 1 vecka. Imorgon har jag även mitt allra första jobbpass på studioDQ. Spännande va? Jag är rätt nervös, men tror absolut att det ska gå bra! Det verkade inte allt för svårt när jag var där i söndags och kollade in jobbet lite. Så har ni vägarna förbi, tveka inte att komma in och säga hej!
jobb, jul, julpyssel, studioDQ,

Kommentera

Publiceras ej