I onsdags var jag alltså och körde ett gruppträningspass som heter bootylicious. Som ni kanske hör på namnet så fokuserar den på sätesmuskulaturen, men även magen. Och jag kan erkänna; det var länge sedan jag var så slut när ett pass var över. Så när det står att det är ett högintensivt pass så skämtar de inte. Svetten bara rann om mig under i princip hela det 45 minuter långa passet. Det som kändes extra jobbigt var att mjölksyran kom redan efter 3-4 minuter. Jag körde alltså 40 minuter på ren vilja. Sjukt jobbigt. Och sjukt kul! Och efter passet kunde jag knappt stå upp. Benen bara darrade under mig. Jag kommer verkligen ihåg varför jag brukade älska att träna i grupp hemma i Jönköping. Man blir så mycket mer motiverad och kan köra på så mycket hårdare än när man tränar ensam.
Så igår när jag vaknade hade jag en grym träningsvärk i benen. Jag hoppas bara att den kommer vara lite mildare idag. Och att den kommer hinna försvinna inför nästa veckas pass, för jag lovar. Jag ska tillbaka och köra det igen!
Som återhämtning blev det yoghurt med bär och frukt och en müsliblandning samt en nöt- och kokosbar. Mumma!
 
 
Gym, Knäböj, Träning, bootylicious, studioDQ, träningsvärk,
 
 
Så. Idag är det dags för veckans tredje träningspass. Jag är så galet motiverad till träning nu när jag kan köra pass på studioDQ. Jag vill testa allt och träna så mycket jag bara kan, orkar och hinner med. I eftermiddag blir det därför ett pass som heter bootylicious. 45 minuter träning. Underbart. 
Senare ikväll kommer Anders upp också. Han kommer redan idag, och stannar till onsdag morgon nästa vecka. Hur underbart kan det inte bli? En hel vecka tillsammans! Vi ska pyssla inför julen, besöka comic con/gamex, äta frukostbuffé med min syster och hennes kille och bara slappa. Jag ska nog försöka trycka in ett till träningspass i slutet av veckan också. Vill träna lite mer styrketräning, så att jag klarar mer saker på poleträningen. Jag är egentligen lite för svag för att klara av vissa av sakerna vi ska kunna, men med lite envishet och extra träning ska jag nog komma igång med de övningarna också! Framför allt är jag för svag i överkroppen/armar. Jag orkar liksom inte hålla uppe mig själv. Men jag är nog också lite för feg. Jag litar inte på att jag ska klara vissa saker som jag nog egentligen skulle kunna göra. Men det kommer. Processen är startad!
 
Idag har jag för övrigt en hel del blåmärken, både stora och små. Har hört uttrycket pole-kisses. Får väl se dem lite som det. Eller battle scars.
Träning, blåmärken, pole, poledance, styrketräning,
 
Igår var mitt första poledancepass på studioDQ (om man bortser från prova på-passet), och jag kan inte vara gladare över att ha bestämt mig för att göra detta. Så galet grymt kul! Jag är helt såld! Det funkar för personer med alla möjliga mål: Gå upp i vikt (muskler), gå ner i vikt, bli starkare, få en mer "tonad" kropp. Listan kan göras lång.
Tjejen som höll i klassen var superbra, och jag tycker det är lite synd att jag inte kommer kunna gå på vartannat tisdagspass (eftersom jag kommer jobba i deras reception då!). Jag kommer i stället få testa en massa olika personers tekniker. Det kan nog vara bra, i och för sig. Men ibland är det skönt att följa en person, så att man vet hur den fungerar.
Igår fick vi lära oss tre passager av varierande svårighetsgrad (för oss i alla fall) och en snurr som heter fireman. Jag lyckades äntligen sätta fireman-snurren mot slutet. Eller ja, jag lyckades snurra i alla fall. Haha Det är så kul att testa dessa och sedan känna att något händer. Det blev även lite styrketräning och en del stretch. Fantastiskt kul!
 
Idag ska jag till studioDQ för att köra ett booty-pass. Kommer med största sannolikhet ha sjukt ont i kroppen imorgon. Underbart!
 
 
Träning, pole, poledance,