Så. Idag är det dags för veckans tredje träningspass. Jag är så galet motiverad till träning nu när jag kan köra pass på studioDQ. Jag vill testa allt och träna så mycket jag bara kan, orkar och hinner med. I eftermiddag blir det därför ett pass som heter bootylicious. 45 minuter träning. Underbart. 
Senare ikväll kommer Anders upp också. Han kommer redan idag, och stannar till onsdag morgon nästa vecka. Hur underbart kan det inte bli? En hel vecka tillsammans! Vi ska pyssla inför julen, besöka comic con/gamex, äta frukostbuffé med min syster och hennes kille och bara slappa. Jag ska nog försöka trycka in ett till träningspass i slutet av veckan också. Vill träna lite mer styrketräning, så att jag klarar mer saker på poleträningen. Jag är egentligen lite för svag för att klara av vissa av sakerna vi ska kunna, men med lite envishet och extra träning ska jag nog komma igång med de övningarna också! Framför allt är jag för svag i överkroppen/armar. Jag orkar liksom inte hålla uppe mig själv. Men jag är nog också lite för feg. Jag litar inte på att jag ska klara vissa saker som jag nog egentligen skulle kunna göra. Men det kommer. Processen är startad!
 
Idag har jag för övrigt en hel del blåmärken, både stora och små. Har hört uttrycket pole-kisses. Får väl se dem lite som det. Eller battle scars.
Träning, blåmärken, pole, poledance, styrketräning,

Kommentera

Publiceras ej