Som medlem i Buzzador får man ibland hem varor från olika företag som som man ska "buzza" om, och för några veckor sedan fick jag hem en SportBH från Pierre Robert. Nu har jag haft möjlighet att testa den under några träningspass, och jag måste erkänna att jag verkligen är positivt överraskad. 
 
Till en början trodde jag att detta skulle vara en SportBH som vilken som helst av de jag brukar använda. Ack, så fel jag hade. Så fort jag tog på mig den första gången kände jag hur bra den satt. Utan sömmar eller lappar slipper man irriterande skav, och med dess mjuka tyg glömmer man nästan bort att man har den på sig. Ändå ger den riktigt bra stöd under alla de övningar som jag har testat den med, vilket inkluderar allt från att springa till att hänga uppochner. Jag upplever att denna har en bredare "bas" under brösten än de BH.ar jag är van vid, vilket gör att den inte känns riktigt lika tight och ger ett bekvämare fäste som inte sitter riktigt lika tight.
Fukttransporten är fantastisk, och även en vän till mig som testat samma BH var supernöjd med hur väl fukten försvann. Utöver detta har sportBHn flera partier med Mesh-tyg för att ge en ökad ventilation kring den hud där man normalt svettas mycket. Kan det bli bättre?
 
Haha nu när jag läser efteråt vad jag skrivit så låter det som om jag får betalt för antalet positiva ord jag skriver, men jag blev verkligen positivt överraskad av denna vara. Skulle lätt kunna köpa en till! Och om du också är sugen på att köpa denna sportBH från Pierre Robert kan du använda kampanjkoden PIERRE30ROBERT vilket ger dig 30 % rabatt på sportkläder i deras shop!
Buzzador, PierreRobert, Recension, SportBh, Träning, pole, poledance,

Såhär såg jag ut i förmiddags, innan det var dags för mig att dra till sjukhuset. Klockan 15 började mitt pass på akuten. Innan dess spenderade jag en massa tid med att träna hemma, stretcha, rulla på min foam roller och laga en massa bra och god mat. Fantastiskt, eller hur? 

Har jag förresten berättat att jag testar en ny sport-bh från Pierre Robert? Fantastisk är den! Jag återkommer med mer info!

Det var precis när jag steg av tåget idag som jag insåg att jag hade glömt en väldigt viktig sak hemma hos mina föräldrar, 33 mil härifrån. Mina nycklar till lägenheten. Så jag ringde för att förklara läget och kolla om de kunde skicka upp nycklarna via posten så snart som möjligt när de enkelt förklarade att de skulle sätta sig i bilen och köra hit för att lämna nycklarna i handen på mig. 
 
Alltså, ärligt. Alla andra föräldrar kan slänga sig i väggen, för de kommer aldrig bli lika fantastiska som mina. 
 
Så just nu sitter jag i centrumet utanför min lägenhet med resväska och ryggsäck och väntar. Tack och lov så har jag underhållning med mig i form av boken Becoming Batman - the possibility of a superhero