Så, hur var det nu med de där nyårslöftena? Ja, just det. Matlådor, check. Vegetarisk måndag, check. Fortsätta fotografera, check (jag har äntligen skaffat mig en alldeles egen systemkamera!). Jag har lyckats rätt bra med mina nyårlöften i hela tre veckor än så länge. Haha hur svårt ska det vara liksom? Nu i veckan börjar dessutom äntligen poledance-kurserna igen och jag har längtat som en galning efter detta.
 
Jag har inte varit på gymmet så jättemånga gånger än i år. Däremot har jag tränat desto mer hemma. Senast fick jag en så sjuk träningsvärk i benen efteråt. Kändes riktigt skönt att jag lyckas träna hårt även hemma. Men det känns lite sådär att ha ett månadskort på ett gym som jag knappt aldrig använder. Kanske borde säga upp mitt abonnemang? Jag kommer ju med största sannolikhet ha fullt upp om veckorna ändå. Men det är ju trots det rätt skönt att veta att jag kan gå och träna här hemma om jag skulle vilja det. Som typ ikväll. Om jag nu kommer iväg. Men det är ju klart att jag gör!
 
Även om det bara blir ett kort träningspass så är det så himla skönt att gå till gymmet. Så nu är det nog dags att byta om och snöra på sig träningsskorna. Har ju dessutom köpt ett par nya träningsbyxor som ökar motivationen lite! 

1 kommentarer

Angelica Bengtsson Fotografi

19 Jan 2015 20:17

Åhh så gott med äpple och jordnötssmör! Och spännande med ny systemkamera!! jag driver en fotoblogg och skriven en hel del tips som du kanske kan ha användning för :D

Svar: Ja, men eller hur är det jättegott? Underligt att inte fler äter det. :DJa, jag har alltid älskat att fotografera och kände att det var dags att köra på lite mer nu. Jag ska kika in! :)
Frida

Kommentera

Publiceras ej