Lagom slut efter att precis ha kommit hem från dagens gympass.
 
Ugha. Det var ett slitigt pass idag, trots mycket små förändringar jämfört med förra passet. Jag blir trött så mycket fortare och blir andfådd på en gång i princip. Drabbas också av lite halvyrsel-attacker när jag ställer mig upp efter att ha vilat. Jag funderar fortfarande på om det kanske beror på det blodet som de tog från mig förra veckan. Man bildar ju trots allt inte nytt blod så snabbt. Annars är jag bara sjukt ut form jämfört med innan, men det vill jag helst inte tro. Hur som helst! Dagens pass såg ut som följande:
 
Uppvärmning 5 min
Knäböj med skivstång 4x12 (20 kg)
Good mornings 4x12 (20 kg)
Bänkpress 4x12 (20 kg)
Sidoplanka 4x(2x20 sek)
Enarmsrodd 4x(2x12) (12,5 kg)
Stretch
 
Jag försökte fokusera mycket på tekniken på knäböjen och mina good mornings idag, eftersom jag vet att jag har haft lite dålig teknik på dem. När jag kör knäböj med tyngre vikter blir jag ostabil i knäna, och jag har kämpat med att inte fälla in dem vid uppgången. Det är inte lätt alltså. 
Bänkpressen ökade jag med 2,5 kg idag. Jag minns att jag var helt skakis i armarna förra gången och att jag inte trodde att jag skulle klara att öka till 20 kg, men det gick jättebra! Ja, alltså. Det är klart att det var sjukt jobbigt, men jag tog mig igenom det! De sista repetitionerna i varje set var dock helt galet svåra. Jag fick verkligen pressa för att få upp dem. Åh, vad jag längtar tills jag är starkare och klarar att ta i alla fall halva kroppsvikten i bänkpress! 
Den sista stora ändringen idag var enarmsrodden. Jag har tidigare tagit 10 kg som max, men när jag kom ut till de fria vikterna ute i "storgymmet" så insåg jag att det inte fanns några hantlar på 11 kg. Jag som kämpade som en galning med 10 kg förra gången. Trodde ju aldrig att jag skulle klara alla seten. Men jädrar den som ger sig! Det var kanske inte de vackraste rodd-tagen i slutet, men alla gjordes i alla fall. Sjukt stolt är jag! 
Nu är armarna darriga, och jag längtar redan efter passet på onsdag.