I'm back! Jag har varit tillbaka i Sverige i 3 dagar nu, men varit tvungen att vila upp mig lite innan jag kunnat skriva här. Det var en helt galet bra resa, med sköna människor, härligt häng, god öl och fantastiska kebaber. Under veckan där blev det ingen direkt träning utförd, men med tanke på att vi var ute och gick över milen varje dag så kan jag godkänna att jag bara gick till gymmet en gång förra veckan. 
Natten till i måndags landade vi med ett försenad plan, och jag var hemma i lägenheten vid 02-tiden, helt slut. I måndags blev det därför en ren slappardag bortsett från skolan. Jag försov mig två timmar på morgonen, sedan hittade jag Anders på centralstationen och vi åkte hem. Då blev det mest till att kolla på game of thrones och ta långa tupplurar under eftermiddagen.
Igår blev det fortfarande skola under dagen, sedan tog jag mig äntligen till gymmet igen. Jag passade på under tiden som Anders fortfarande jobbade. Det blev ett härligt blandpass med bröst, armar och ben, och jag har en himla massa träningsvärk i pectoralis idag. 
 
Gårdagens pass:
 
Uppvärmning:
Cykling 9 min
 
Marklyft:
10x1 20 kg
5x2 50 kg
5x3 60 kg
 
Bicepscurls:
10x4 6 kg
 
Jägarvila:
50 sekunder x1
1 minut x3
 
Bänkpress:
10x1 20 kg
5x4 25 kg
 
Chest press:
10x1 10 kg
10x1 15 kg
10x1 20 kg
4x2 25 kg
7x1 20 kg
7x1 15 kg
10x1 10 kg
 
Stretching
 
Det känns så himla skönt att vara igång med träningen igen, och jag tänker lägga ganska mycket tid på träningen även i sommar, så att jag inte tappar allting totalt igen. Mitt problem är att jag alltid brukar bli så trött när jag har jobbat att jag inte orkar ta mig till gymmet, och jag ska ju jobba nästan hela sommarlovet. Men jag ska lära mig att ta mig dit även om det känns svårt ibland.
 
 
Berlin, Resa, Träning, deadlifts, fitness, gym, hälsa, selfie, träningsvärk,