Igår testade jag att träna på ett nytt gym. Anders brukar träna där tillsammans med några andra, och jag bestämde mig för att följa med och se hur det såg ut och var byggt. Det är ju alltid lika spännande att se nya gymlokaler, för de kan se så himla olika ut. 
Det blev ett ganska bra benpass för min del, men jag misstänker att jag hade ätit alldels för dåligt under dagen tidigare, för så fort jag försökte ta lite tyngre vikter blev jag helt skakis, snurrig och illamående. Så det blev ganska mycket vila mellan varje set, vilket dock funkade helt ok ändå. Nu har jag ju i alla fall lärt mig att äta ordentligt innan träningen (igen).
Gårdagens pass:
 
Uppvärmning
10 minuter
 
Squats:
10x1 BW
5x3 20 kg
5x1 25 kg
 
Raka marklyft:
10x1 25 kg
10x4 40 kg
 
Marklyft:
10x1 40 kg
5x3 50 kg
 
Höftlyft:
4x10 10 kg
 
Stretching
 
Idag åker jag iväg till Ullared och Gekås (hurra, dagsutflykt!), och anser nog att det blir tillräckligt med träning när jag går runt och trängs med alla andra (och bär på kläder, kör en vagn och puttar på andra. Höhö). Jag brukar alltid bli irriterad på alla andra när jag är där och ångrar oftast att jag åkte så fort jag kommer fram, men förhoppningsvis hittar jag lite grejer som är bra att ha.
Gym, Knäböj, Squats, Träning, deadlifts, fitness,

1 kommentarer

Beccys 2.0

20 Apr 2014 11:03

Låter som ett härligt benpass :D
Sv: Nejda, lite stark måste man nog vara för poledance men annars går det nog bra^^ Du kan nog också köra poledance, testa vet ja :)

Kommentera

Publiceras ej