Jag skäms lite över att jag inte har skrivit här så mycket de senaste dagarna, men det går ju lite i perioder det här med att skriva. Jag kan även erkänna att jag har varit lite dålig på att faktiskt gå till gymmet den senaste veckan också. Min praktik har tagit all energi från mig, och min motivation har varit noll. Jag vet ju att det egentligen är i de perioderna som man verkligen behöver den där självbehärskningen för att ta sig iväg, och det är ju just de perioderna som säger om man kommer lyckas med sina mål eller inte. 
Jag menar, lyckas man inte att ta sig till gymmet så fort det blir lite jobbigt så kommer man backa i sin träning så fort man når minsta svacka, och det är ju inte så man vill ha det. Imorgon kommer jag dock gå upp och ta mig till gymmet tidigt på morgonen, så att jag kommer igång igen och inte behöver trängas med alla senare under dagen. :)
 
På en helt annan not så har jag för tillfället påsklov, vilket betyder att jag spenderar några dagar nere i småland, hos finaste Anders. Vi gick iväg under förmiddagen idag och följde med på en exkursion med smålands herpetologiska förening (SmHF) för att leta efter ormar. Vädret var kanske inte det bästa för att hitta några, regnet hängde verkligen i luften (höhö), men solen lyckades titta fram vid flera tillfällen ändå. Och trots vädret hittade vi fler ormar än jag någonsin sett vilda förr (jag har ju inte sett någon i naturen tidigare, så det var kanske inte så svårt)! Sju huggormar hittade vi på en väldigt liten radie, och de var sjukt fina. Jag har varit fascinerad av ormar sedan jag var yngre, och det är så kul att titta på dem på nära håll. Men den vackraste var absolut den här (och det var faktiskt jag som tog fotot! Lite imponerad över hur nära jag vågade ta mig!): 
 
 
orm, vipera,

Kommentera

Publiceras ej