Jag berättade i söndags att jag under dagen skulle på julmys med Studio DQ. Så vi sågs vid odenplan innan det var dags för en fysisk aktivitet. Jag verkade vara först där, men snart kom en tjej som också jobbar i receptionen. Hon hade fått veta vad den fysiska aktiviteten skulle vara för något och frågade om jag verkligen ville veta. Och det gjorde mig lite orolig. Jag tycker att det är fantastiskt kul att testa nya träningsformer, men när det är något som man hört är sjukt jobbigt och det innefattar en massa grejer som jag aldrig tidigare har kunnat utföra så blir jag lite nervös. Vi skulle köra crossfit
 
 
Jag minns att det hela startade med knäböj. Vad resten av uppvärmningen hette har jag ingen som helst aning om, men det var jobbigt. Och inte blev det lättare heller. 
 
 
Sådär såg resten av passet nämligen ut. Det hela avslutades med thebikefromhell, där det bara blev tyngre och tyngre ju hårdare man körde. Sjukt!
Jag kände redan på kvällen att jag skulle ha en galen träningsvärk efter allt detta. Och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte hade någon träningsvärk igår. Eller idag. Jag kommer med största sannolikhet även ha sjukt ont imorgon också, vilket är lite jobbigt eftersom det är dags för booty då. 
Hur som helst så avslutades faktiskt inte julmyset efter att träningspasset var avklarat. Därefter tog vi oss nämligen till Sturebadet och deras turkiska bad. Där hade vi hela stället för oss själva, med en riktig spakväll som innebar kroppsskrubb, aromaterapi, bastubad, dopp i 12-gradigt vatten, lermasker och ångbastu. Till detta en massa kex, ostar, vindruvor, chips och godis. Mums! 
 
 
Det var en riktigt härlig dag, helt enkelt. Och som ny på stället var det riktigt kul att träffa alla andra utanför studion. Man lärde sig lite mer om folket, och jag trivdes riktigt bra där med dem.
Knäböj, Träning, crossfit, julmys, spa, studioDQ,

Kommentera

Publiceras ej