Jag trodde faktiskt att jag skulle ha en massa träningsvärk idag efter att ha försökt träna med bättre teknik i torsdags. Det kändes mycket tuffare, och träningsvärken brukar alltid komma efter två dagar för mig. Men jag verkar vara lite mer vältränad än jag tror just nu. Det känns ju som en positiv grej! 

Annars är det en lugn helg för mig, det här. Anders är här tills på måndag morgon, och jag vill kunna umgås med honom så mycket som möjligt tills dess. Därför blir det ingen träning förräns på måndag eftermiddag. Däremot tror jag faktiskt att jag ska försöka ta mig till simhallen en fång nästa vecka med. Kommer ha praktik i området fram till på torsdag, och det känns ju som att man borde passa på. :)

Ikväll ska vi iväg till en vän och spela spel, vilket kan tycker är superkul! Brädspel är väldigt underskattat!  Jag köpte ett nytt för några veckor sedan dom vi ville testa, så vi får se hur det går. :)


1 kommentarer

fight4fit

22 Mar 2014 18:48

Älskar också att spela spel, och få framförallt frågesport :) Hoppas du får en mysig kväll! Och att du vinner :)

Svar: Ja, men eller hur är det roligt? Jag tycker det är väldigt kul med strategispel, men tyvärr inte så duktig. :P tack så mycket!
Frida

Kommentera

Publiceras ej