Det var mycket ny information på kursstarten idag, och efter några timmar var jag helt slut i huvudet av allt tänkande. Det var information om projektarbete, seminarieuppgift, tentan, byte av praktikplats och massor av föreläsningar. Vår kurs ska tydligen vara en av de mer fullmatade kurserna av SVK på termin 5, men trots det tycker jag att det känns jättebra. Det är ett intressant ämne, och även om jag ibland önskar lite smått att jag hade valt diabeteskursen i Indien istället, så tror jag att denna kursen kommer bli super.
 
 
 
Efter skoldagen blev det inte riktigt gymmet som jag hade planerat. I stället satte jag mig en stund vid datorn, jag mailade kursledningen om ett byte av praktikplats med en klasskompis och jag kollade på en film innan det var dags för mig att träna. Men inte heller då gick jag till gymmet. I stället bestämde jag mig för att köra ett kort pass hemma med cirkelträning.
 
Som sagt, det blev inte så mycket, utan jag gjorde det mest för att få upp pulsen lite idag och känna att jag rörde på mig något i alla fall. Imorgon blir det gymträning i stället, och jag ser fram emot det. Ska försöka ta mig upp på morgonen innan skolan och köra, annars blir det först efter lunch. Vi får helt enkelt se hur trött jag är imorgon bitti. ;)

Kommentera

Publiceras ej