Jag var precis på väg ut genom dörren till veckans andra polepass idag när jag kollade min mobil och såg att jag fått två mail. Ja, ni gissade säkert rätt. Polepasset har blivit inställt för dagen. Suck! Besviken! Det är så tråkigt att jag bara lyckas passa in ett enda pass i veckan när det har funnits så många chanser. Men denna veckan blev ett inställt, förra veckan likaså. Det verkar som att det inte är meningen att jag ska köra mer än ett i veckan helt enkelt.
I stället får jag kanske passa på att gå till gymmet i kväll eller imorgon bitti. Behöver träna upp styrkan i överkroppen, men inte heller glömma benen nu när polepassen framför allt lägger fokus på överkroppen. Så i kväll blir det nog lite blandat. Har inte riktigt bestämt mig för vad än bara. Men, det märker vi så småning om! 
 
Tills dess ska jag fortsätta plugga. Jag har ytterligare en tenta under kommande vecka. DX3 med fokus på reumatologi, hematologi och njurmedicin. Mina tre sämsta ämnen. Känns ju sådär. Men när jag har tittat på tidigare tentor har det faktiskt inte varit helt värdelöst. Jag kan en del av det. Nu ska bara resten in också. 
 
BTW. Under tentaplugg är det helt ok att äta godis även om det inte är fredag eller lördag. Så länge det sker i måttliga mängder, och jag inte äter tills jag mår illa, villa säga. 
plugg, tentaplugg, träning,

Kommentera

Publiceras ej