Ikväll är det tränings på Studio DQ som gäller (igen). Jag har längtat efter detta passet i en vecka nu. Det är så tråkigt att det inte finns fler pass på vardagar, så att jag kan få träna pole mer än en gång i veckan! Det är så grymt kul och tufft! Jag går alltid ifrån de passen lite stoltare och gladare över hur mycket jag har hunnit lära mig på bara några enstaka pass, och hur mycket starkare jag blir. 
På passet idag hoppas jag kunna köra lite fler av de snurrar som jag inte lyckats sätta än. Jag behöver öva upp mitt förtroende för mig själv. Jag litar inte alltid riktigt på att jag kommer lyckas hålla greppet och inte ramla platt ner på backen. Men jag tror att det kommer allt eftersom också. 
Om en vecka har vi Family and Friends på studio DQ. Då är det uppvisning av det vi lärt oss som gäller. Men jag är fortfarande ganska osäker på om jag ska ställa upp eller ej. Har så mycket kvar som jag inte har lärt mig än, eller som jag inte behärskar i alla fall. Skulle dock vara grymt kul att se de andra klassernas uppvisningar.
 
Träning, pole, poledance, studioDQ,

Kommentera

Publiceras ej