Gårdagens träningspass blev inte alls som jag hade tänkt mig. Jag blev trött jättesnabbt, och energinivån låg inte ens i närheten av normalt för mig. Vet inte om det var att jag inte hade ätit så mycket innan, eller om det beror på något annat, typ skolstress. Men det kändes jobbigt. 
Hur som havet lyckades jag ta mig igenom passet på en timme. Uppvärmning på löpbandet följdes av sittande rodd och därefter latsdrag. Efter detta gick jag in i tjejgymmet och körde knäböj och utfall (varannan sneda bakåt/åt sidan) följt av axelpress och armhävningar. Lite lagom sådär. Sedan blev det till att gå hem igen och sätta sig och plugga. Precis som jag egentligen borde göra nu i stället för att skriva detta. 
 
Jag åt alldeles nyss frukost, vilket egentligen är lite väl sent. Det blev kokta ägg med kaviar och ett knäcke. Behövs inte mer sådana här dagar, då jag i princip bara sitter och pluggar. Men jag borde väl försöka få till en lunch innan jag åker iväg till kvällens jobb också. Har nog någon soppa att äta här hemma.
 
Kl 16.30 öppnar jag på Studio DQ. Ses vi där ikväll?
Knäböj, Träning, frukost, kost, tenta, tentaplugg, utfall,

Kommentera

Publiceras ej