Den här helgen har gått så himla snabbt! Det känns som att det var igår kväll som vi var på studioDQ för att prova på poledance och sedan lämnade med en riktigt trevlig känsla. Jag kan inte riktigt förstå vart den här helgen har tagit vägen, om jag ska vara ärlig. 
Även om helgen känns som att den gått snabbt så har jag hunnit med både det ena och det andra. T.ex. lyckades jag dra ner min häck till gymmet under eftemiddagen idag. Jag har haft lite svårt för att ta tag i gymträningen på sistone, men nu är det dags att få ordning på det igen. Och det började idag. Det blev ett väldigt blandat pass, utan fokus på något speciellt egentligen. Jag försöker framför allt köra övningar med fokus på kroppsvikt, men trycker även in några övningar med fria vikter för att få med fler muskelgrupper.
Det började med marklyft efter uppärmningen. Jag passade på att filma min teknik, för det var så lite folk på gymmet att jag inte riktigt skämdes över att göra det (varför man nu skulle skämmas egentligen). Jag tycker att tekniken har blivit mycket, mycket bättre nu jämfört med senast jag filmade dessa. Jag är mycket bättre på att hålla en rak och neutral rygg, och jag tycker att jag håller stången nära kroppen. Gött!
Efter det blev det bänkpress, squats, axellyft, tåhävningar, armhävningar och benlyft. Så ja, en mixad kompott verkligen. Men det var riktigt kul! Jag saknar oftast inte gymmet så mycket när jag är helt ur banan, men så här när jag har tränat igen så inser jag hur skönt det är att vara där. Underbart!
 
 
Gym, Squats, Träning, Utveckling, deadlifts, hälsa, styrketräning,

Kommentera

Publiceras ej