Igår var mitt första poledancepass på studioDQ (om man bortser från prova på-passet), och jag kan inte vara gladare över att ha bestämt mig för att göra detta. Så galet grymt kul! Jag är helt såld! Det funkar för personer med alla möjliga mål: Gå upp i vikt (muskler), gå ner i vikt, bli starkare, få en mer "tonad" kropp. Listan kan göras lång.
Tjejen som höll i klassen var superbra, och jag tycker det är lite synd att jag inte kommer kunna gå på vartannat tisdagspass (eftersom jag kommer jobba i deras reception då!). Jag kommer i stället få testa en massa olika personers tekniker. Det kan nog vara bra, i och för sig. Men ibland är det skönt att följa en person, så att man vet hur den fungerar.
Igår fick vi lära oss tre passager av varierande svårighetsgrad (för oss i alla fall) och en snurr som heter fireman. Jag lyckades äntligen sätta fireman-snurren mot slutet. Eller ja, jag lyckades snurra i alla fall. Haha Det är så kul att testa dessa och sedan känna att något händer. Det blev även lite styrketräning och en del stretch. Fantastiskt kul!
 
Idag ska jag till studioDQ för att köra ett booty-pass. Kommer med största sannolikhet ha sjukt ont i kroppen imorgon. Underbart!
 
 
Träning, pole, poledance,

1 kommentarer

Mamma Mindy

29 Oct 2014 09:02

Gott med frukt :)

Svar: Ja, verkligen! :)
Frida

Kommentera

Publiceras ej