Skolan började redan igår. Sommaren har gått så sjukt snabbt! De sista två veckorna på sommarlovet spenderade jag och Anders utomlands, på Sardinien. Det har varit soligt, varmt och alldeles, alldeles underbart. Vi har varit ute på en massa promenader, fotograferat och bara njutit. Det kunde inte ha varit bättre.
 
Vet ni en annan sak också? Jag vet inte om jag ska vara glad eller inte, men jag har gått ner en hel del i vikt över sommaren. Senast jag skrev min vikt här så vägde jag 90,4 kg. Igår när jag vägde mig visade vågen 85,4 kg. Det betyder alltså 5 kg på nästan 4 månader. Inte särskilt snabbt, kan man kanske tycka. Självklart är jag lite glad, men eftersom mitt mål primärt inte är att gå ned i vikt, utan att bygga muskler så har jag inte bestämt mig för hur jag ska känna. En risk med att jag har gått ned i vikt är ju att det helt och hållet beror på att jag knappt tränat alls i sommar, och därför har tappat muskler i stället för fett. I så fall är det ju inte alls vad jag vill åstadkomma. Därför har jag nu åter tagit tag i träningen, och idag var jag tillbaka på gymmet. Det är en så härlig känsla! 
 
Nästa vecka hade jag dessutom tänkt att jag skulle ta mig till Huddingehallen för en veckas gratis träning. Låter inte det alldeles underbart? Ska försöka dra med mig några klasskompisar på gruppträning, och kanske simma lite också?

1 kommentarer

Susanna Maria J

03 Sep 2014 07:12

Det låter jätteskönt! Simma är ju toppen! ;)

Kommentera

Publiceras ej