Jag inser att mina inlägg här kommer med ganska ojämna mellanrum, men så får det faktiskt vara i nuläget. Jag har en hel del annat att hitta på än att bara sitta och skriva här också. Men idag är det dags igen! Eftersom det är sportlov för många denna veckan så är många läkare på urologen tydligen inte tillgängliga, och vi som ska vara där idag och imorgon fick ledigt under dessa dagar. Så nu ligger jag hemma i sängen och tittar på när Anders jobbar. 
 
Igår spenderade jag över halva dagen (13,5 h) på Huddinge sjukhus anestesidel. Så himla intressant att se allt som anestesiologerna håller på med under dagarna! Är helt klart mer sugen på att göra ST inom det numera. Det är liksom en lagom blandning av hantverk och galet stor kunskap om fysiologi. 
 
Hur som helst.. De senaste veckorna har sett ut ungefär som vanligt vad gället det mesta, både skola och träning. Måndagar jobbar jag, och hinner därför inte träna själv. Men onsdagar är det pole-klass, torsdagar är det booty, flex och acro som gäller och på söndagar brukar jag försöka att antingen träna själv på OP eller ett till booty-pass. Jag har i princip helt gett upp gymmet i nuläget. Är inte alls särskilt motiverad till att gå dit när jag har så kul på träningen på Studio DQ. Funderar starkt på att säga upp mitt gymkort, men är osäker på om jag ska göra det på en gång, eller om jag ska vänta tills i maj så att jag kan träna över sommaren i Växjö. Vilka svåra beslut man har att fatta..
 
Gym, Träning, acro, booty, bootylicious, flex, foto, pole,