Från början av januari till i söndags hade jag en inget-socker-i-det-jag-äter-period. Ja, inte så att jag uteslöt exakt allt som innehöll socker såklart. Det hade väl varit i princip omöjligt. I stället valde jag att inte äta godis, chips, kakor och andra sötsaker. Jag brukar alltid må extra bra efter att ha hållt uppe med det, för jag får en massa energi till annat. Men så i söndags bröt jag denna perioden genom att köpa hem lite lösgodis. Jag sa till mig själv att jag endast fick köpa det godiset som jag innerst inne faktiskt ville äta. Och när jag väl började tänka efter när jag stod där vid hyllorna så var det oerhört få saker som jag verkligen var sugen på. Totalt köpte jag nog med mig 7-8 bitar. Det roliga är att jag ju faktiskt inte behövde mer än så heller. 
 
Förresten, på tal om godis. Är det någon mer än jag som är överlycklig över att de små godispåsarna börjar komma tillbaka? I och för sig inte i min butik, men trenden verkar ju sprida sig så jag håller tummarna. 
 
För övrigt så ställde jag mig på vågen idag för första gången på länge. Och jag kan ju inte klaga på vad den säger, även om det inte är mitt huvudfokus.
 
Midja: 80 cm
Höft: 99 cm
Stuss: 105,5 cm
Bröst: 98 cm
Bröstkorg: 96 cm
Överarm: 32 cm
Lår: 62,5 cm
Vikt: 82,8 kg
 
Om man jämför dagens mått med hur jag såg ut när jag startade denna bloggen så har det hänt ganska mycket. Jag har blivit av med 11 cm runt midjan till exempel. Jag har även förlorat 8 cm runt höften och strax över 10 kg. De där kilona har inte gått fort. Men det har, som sagt, inte heller varit mitt huvudsyfte med min livsstilsförändring. Jag vill bli stark och smidig och full av energi. Inte tunn och tanig. Så vill man bygga muskler går det långsammare. Jag har heller aldrig velat gå på någon diet eller banta, då jag inte tror att det är hälsosamt i det långa loppet. Livsstilsförändringar är det som fungerar. Så är det bara.
Utveckling, godis, kost, minresaräknas, mått,

Kommentera

Publiceras ej