Igår hade vi en riktigt kort och skön skoldag. Förmiddagen var enbart full med inplanerade redovisningar av våra fördjupningsämnen inom njurmedicin. Strax efter klockan 11 var vi klara och slutade för dagen. Så himla gött.
Så.. Jag stack hem, bytte om och gick till gymmet. När jag kom dit var det faktiskt någorlunda lugnt. Jag tror att jag lyckades pricka in en bra period på dygnet att träna. Det blev ingen väntan på redskapen, och jag kunde göra allt som jag kände för. Så nice! :) Däremot insåg jag att jag hade fått med mig fel skor till gymmet, så uppvärmningen blev inte på löpbandet som det brukar. Om jag springer med skor som inte har en ordentlig dämpning får jag ont i smalbehenen efter bara någon minut och sedan har jag ont i flera dagar efteråt. Det tog ganska lång tid innan jag insåg det, men nu är jag lite visare än förr.
Det blev ett riktigt blandpass med övningar både för rygg, armar, bröst, mage och ben. Vet att det inte är det vanligaste när man kollar runt på träningsbloggar, men vem orkar fokusera på speciella muskelgrupper varje dag egentligen? Jag tycker att det blir så mycket roligare om man får träna med hela kroppen under passen. 
När övningarna väl var klara spenderade jag en 20-30 minuter på att stretcha benen. Något som jag har velat göra otroligt länge är nämligen att lära mig att gå ned i split och spagat, och varför inte kämpa mot det målet i år också?

Kommentera

Publiceras ej