Jag har insett att mina uppdateringar här på bloggen har blivit lite lidande de senaste veckorna. Under julen beror det framför allt på att jag inte har haft så hemskt mycket att skriva. Det blev ingen som helst träning bortsett från vanlig vardagsmotion. Det blev en del promenader för att gå ut och fotografera i det fantastiska vädret vi hade runt jul. 
Men nu är jag tillbaka i Stockholm, och mina träningsrutiner börjar komma tillbaka. I tisdags körde jag mitt första träningspass för året. Det blev ett blandpass på gymmet med en hel del stretching i slutet. 
Jag blev dessutom sjukt glad under passet, eftersom jag testade att göra armhävningar på tårna och lyckades göra hela tre stycken! Så sjukt nice! Jag har aldrig klarat av att göra armhävningar förr, men nu minsann! Känns skönt att veta att träningen man genomför gör någon nytta.
 
Sedan skolan började i onsdags har jag dessutom gått upp extra tidigt om morgnarna för att hinna köra lite yoga innan det är dags att dra iväg. Att jag aldrig har tänkt på det förr är ett mysterie. Jag har varit så himla pigg de senaste dagarna och jag tackar yogan för det tror jag. Jag har anmält mig till en 30-dagars utmaning på hemsidan DoYouYoga, och då får man ett nytt mail varje dag med dagens pass som är mellan 10 och 20 minuter långt. Alldeles lagom som morgonrutin, alltså!
Gym, Träning, doyouyoga, utmaning, yoga,

Kommentera

Publiceras ej